HomeFeaturedFocusOvermax insista pe tabletele de 10 inchi cu Steelcore 1020 3G

Overmax insista pe tabletele de 10 inchi cu Steelcore 1020 3G

La nici o săptămână distanță de anunuțul oficial al lui Overmax Qualcore 1020 3G, vine o nouă tabletă de 10 inchi de la același producător. Însă de această dată produsul intră în gama Steelcore (model 1020 3G), ceva mai sus ca și plasare în piață, cu un aspect mai premium, datorat în primul rând construcției metalice a tabletei. Totuși, să nu vă așteptați la diferențe majore de ordin tehnic, până la urmă vorbim despre o tabletă de 10 inchi pentru care producătorul sugerează partenerilor săi un preț de 180 de euro. Chiar dacă este mai mare cu 50% decât la Qualcore, diferențele nu sunt senzaționale.

Totuși, vorbim de o stocare internă dublă, de 16 GB, dar mai ales de o memorie RAM dublă, care ajunge astfel la 2 GB. Plus o cameră foto principală de 8 megapixeli. Nu că aș fi adeptul fotografiilor realizate cu tableta de 10 inchi, dar contează și senzorul.  Restul specificațiilor este format din chipsetul MTK 8382 cu procesor quad-core de 1,3 GHz (s-a trecut la MediaTek – un producător mult mai cunoscut ca Spreadtrum), rezoluția ecranului de 10,1 inchi de 1280 x 800 pixeli și acumulatorul de 6000 mAh. Practic toate specificațiile au fost îmbunătățite, chiar dacă ceva mai sensibil decât în cazul memoriilor. Singurele constante sunt camera foto frontală de 0,3 megapixeli, Android-ul 4.4 KitKat și conectivitatea 3G plus modulul dual-SIM (importante și ele). Una peste alta, suficiente îmbunătățiri încât să justifice diferența de 60 de euro. Eu unul aș opta fără ezitare pentru Steelcore în locul lui Qualcore, principalul argument fiind memoria RAM de 2 GB.

Tableta va deveni disponibilă la partenerii autorizați Overmax din România la începutul lunii august. După această disponibilitate, sper să avem șansa să testăm una, pentru că pe mine m-a făcut curios. E drept, am destul de proaspătă în minte experiența avută cu Kruger&Matz Eagle 1065 și sunt tentat să le tot compar.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep