HomeFeaturedFocusProdusul lunii iunie 2015: Asus Zenfone 2

Produsul lunii iunie 2015: Asus Zenfone 2

Este destul de simplu de argumentat decizia în favoarea terminalului de top de la Asus. Mai jos aveți doar concluzia trasă de Ionuț în urma unui material amplu și plin de argumente pro și contra acestui smartphone Android.

Dar la final Zenfone 2 trebuie evaluat din prisma prețului, iar la  1649 de lei nu are adversar în zona Android pentru un produs de generatie noua! Păcat că operatorii nu s-au implicat să îl aducă în România, un preț subvenționat l-ar fi făcut să fie un produs excepțional.

Zenfone 2 e un smartphone Android interesant. Lăsând la o parte bloatware-ul software și faptul că rezoluția Full HD nu poate rivaliza cu cea de pe un flagship, Asus a făcut o treabă bună. la 1500 de lei cei interesați primesc un smartphone DUAL SIM cu o cameră bună și performanță foarte bună, adică la jumătate din prețul plătit pe un S6 ai în mână un produs care e undeva la 75-80% din capacitatea smartphone-ului de la Samsung.

Pentru mai multe argumente în favoarea deciziei noastre de a oferi acestui produs distincția de produsul lunii, citiți review-ul complet de Asus Zenfone 2.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep