HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A8 in morisca zvonurilor

Samsung Galaxy A8 in morisca zvonurilor

În ultima vreme am fost asaltați de o grămadă de informații legate despre unul dintre viitoarele telefoane de la Samsung, modelul Galaxy A8. Frecvența cu care s-au succedat aceste leak-uri mă face să cred că telefonul este foarte aproape de o lansare oficială. De fapt, unul dintre materiale îl dădea ca fiind pregătit de lansare săptămână viitoare, în China. Același ritm alert al materialelor neoficiale mă determină să cred că coreeni își pun destul de multe speranțe în acest mid-range, pentru că am convingerea că toate aceste informații nu au cum să scape public fără știința și chiar încuvințarea producătorului. Și nu este valabil doar în cazul Samsung.

Revenind la modelul Galaxy A8, despre care se spune că va fi cel mai subțire smartphone al companiei (5,94 mm.), acesta va propune o combinație de configurație și preț destul de incitantă. Sunt foarte curios să văd cât de mult va prinde la public. Telefoanele Samsung se vând vine, orice ar zice cârcotașii, însă varietatea de opțiuni pentru fanii acestui brand este mare, indiferent de zona de preț. Iar prețul la care se spune că se va vinde Galaxy A8 este de aproximativ 450 de euro.

Ieftin nu este, așa că haideți să vedem ce va oferi el de acești bani. Un chipset Qualcomm Snapdragon 615, cu procesor octa-core (Cortex-A53), un display Super AMOLED full HD (1080p) de 5,7 inchi, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 32 de GB (există informații contradictorii aici, unele dau doar 16 GB pentru stocare internă) completată de un slot pentru microSD, un cuplu de camere foto de 16 și de 5 megapixeli, un acumulator de 3050 mAh și un Android 5.1 Lollipop formează configurația acestui smartphone. Nu este rău deloc, dar parcă prea puțin pentru prețul menționat mai sus. Este doar o opinie și, până nu avem o confirmare oficială, atât a specificațiilor, cât și a prețului, prefer să nu mai insist pe acest subiect. Oricum piața este extrem de selectivă iar concurența este mare, așa că vom vedea cât succes va avea acest terminal.

Pare genul de telefon făcut pentru ofertele operatorilor mai degrabă și acolo s-ar putea să fie marele avantaj în comparație cu competitorii din același segment.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep