HomeFeaturedFocusUn nou super-erou chinez: Mstar S700 Pro

Un nou super-erou chinez: Mstar S700 Pro

Parcă având clara intenție să îmi contrazică teoria conform căreia telefoanele ieftine și puternice chinezești sunt pe cale de dispariție, apare de nicăieri un producător, Mstar (despre care nu prea am mai auzit până acum), care își arată intențiile războinice, cu o declarație destul de serioasă, în pielea modelului S700 Pro. OK, nu este tocmai foarte ieftin la 480 de dolari, dar specificațiile pe care vrea să le aducă undeva în toamna acestui an (mai exact luna octombrie) pe piața din China (unde altundeva), sunt de-a dreptul impresionante.

Motorizat de un chipset Qualcomm Snapdragon 820 pe arhitectură de 64 biți, cu procesor octa-core de 3 GHz și cu Adreno 530 GPU și având un display de 5,5 inchi și 1440 x 2560 pixeli, cu tehnologia 2.5D și protejat de Gorilla Glass 3, telefonul propune o memorie RAM de 4 GB, care devine deja un must have pentru orice flagship care se respectă. Stocarea internă este de 32 de GB, dar există și suport microSD pentru carduri până la 128 GB. Cuplul de camere foto este compus dintr-o cameră principală de 21 de megapixeli și una frontală de 11 megapixeli. Un acumulator de 3500 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale Ultrasonic Sense de la Qualcomm, un port USB Type-C și un Android 5.1.1 completează lista covârșitoare de detalii tehnice.

Chiar sunt curios dacă acest monstru va vedea lumina zilei cu această configurație și la acest preț. Chiar și pentru piața din China ar fi un pas frumos în față.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep