HomeFeaturedFocusZTE anunta oficial modelul Nubia My Prague

ZTE anunta oficial modelul Nubia My Prague

Na, că le-au luat-o înainte celor de la BlackBerry, despre care se spunea la un moment dat că au în plan un smartphone cu această denumire și, mai spectaculos, cu Android. Acum trebuie să schimbe cel puțin numele. Asta este, ce să le facem dacă nu s-au grăbit. Să în întoarcem însă spre ZTE Nubia My Prague, un smartphone interesant în primul rând pentru că se lansează în Europa. Cred că este un eveniment destul de rar pentru un producător chinez care are ca principală țintă piața din țara de baștină. Așa că My Prague (prezentat oficial unde altundeva, dacă nu chiar în Praga) merită atenția noastră.

Terminalul este un mid-range, cel puțin după specificații și se mândrește cu titlul de cel mai subțire smartphone ZTE, cu doar 5,5 milimetri grosime. Asta că tot l-am văzut mai devreme pe cel mai subțire smartphone Samsung. Din punct de vedere tehnic, configurația pornește cu un ecran Super AMOLED full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,2 inchi, un chipset Snapdragon 615 cu procesor octa-core, un cuplu de camere foto de 13 și de 8 megapixeli, un acumulator de 2200 mAh și un Android 5.1 Lollipop. Am lăsat la urmă memoriile pentru că My Prague va avea două versiuni. Una cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB pentru stocare internă și una cu 3 GB de RAM și 32 GB de ROM.

ZTE-Nubia-My-Prague a

În ceea ce privește prețurile, versiunea mai slabă va costa aproximativ 385 de dolari, în timp ce varianta mai puternică se va vinde pentru 475 de dolari. Există și o teorie conform căreia ZTE Nubia My Prague este desenat special pentru piața din Cehia și se va vinde și în alte țări europene sub diferite nume. Nu cred în ea! Și nu mă apuc să mă gândesc cum ar suna versiunea pentru România, pentru că sunt alte țări care ar avea probleme similare. Inclusiv My Berlin sună cam aiurea.

via Phone Arena

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep