HomeFeaturedFocusDin seria sa radem de Apple fanboys: Android pe post de iOS...

Din seria sa radem de Apple fanboys: Android pe post de iOS 9

andriod iphone

Când discutați aprins cu un fanboy Apple și află că sunteți utilizator de Android, ce vi se spune? Că iOS e mai bun, că e mai rapid, că e mai frumos etc. Exact elementele din mesajele de marketing pe care Apple le transmite pe la conferințe și prin magazinele proprii. La noi în țară nu cred că se întâmplă asta, dar sigur prin vest (SUA) sunt și situații în care fanboy-ul (sau girl-a) nu a folosit în viața lui un Android și pentru asta tot va susține că e prost.

Treaba asta nu poate să nu fie exploatată de niște băieți cu creier și chef de distracție cum sunt cei de la canalul de YouTube Dit Is Normaal. Ei au luat un iPhone 6 pe care au simulat o interfață Android (aș zice că e prea mult spus că au rulat Android) și au arătat-o unor fani Apple drept noul iOS 9. Ce a ieșit vedeți mai jos:

Multora le-a plăcut, unii au zis chiar că e mai fain, mai rapid, mai ușor de folosit. Mai mult ca sigur au fost și unii care s-au prins că de fapt nu e iOS 9 ci Android, dar ei nu au apărut în clip.

Ce demonstrează asta? Microsoft a făcut la un moment dat o chestie similară: a arătat unora Windows 7 (parcă, dacă nu 8) și le-a spus că e un viitor Windows, top secret. Când au aflat asta, respectivii subiecți au spus că e fin, interesant etc. Deci fix același lucru zis de actualii fanboys.

Concluzia: chestiile faine sunt faine pentru un fanboy dacă le are el, dacă sunt în curtea celuilalt parcă nu mai sunt la fel de interesante.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep