HomeFeaturedFocusPrimesc si europenii nostalgici un flip-phone: LG Wine Smart

Primesc si europenii nostalgici un flip-phone: LG Wine Smart

Recunosc că am râs la ideea de flip-phone în vremurile noastre, deși am fost un mândru posesor al unui astfel de telefon Samsung și senzația dată de terminarea unui apel prin închiderea (deseori zgomotoasă) este unică. Am încercat să justific cumva faptul că marii producători, în special Samsung și LG încă mai lansează telefoane flip, într-o eră a butoanelor software și a ecranelor mari, prin specificul aparte al preferințelor consumatorilor asiatici, care au niște gusturi destul de greu de digerat pentru un european. Așa a fost și cazul lui LG Gentle, un flip-phone lansat de coreeni săptămâna trecută și despre care spuneam că este dedicat exclusiv pieței natale din Coreea.

Ei bine, producătorul dă dovadă de curaj și propune același terminal, sub un nume diferit, unor consumatori pe care eu îi găsesc destul de puțin compatibili cu acest format de telefon. LG Wine Smart, care specificații tehnice identice cu cele ale lui LG Gentle, fiind practic același telefon, va fi lansat în țări precum Franța, Italia, Marea Britanie, Spania, Polonia, Kazakhstan sau Japonia (practic singura care are ce căuta pe lista de destinații ale acestui smartphone atipic, cu semne de întrebare pentru penultima destinație).

lg vine

Băi, cine știe! Poate că nevoia de a ieși în evidență, destul de des întâlnită în zilele noastre la o anumită categorie de oameni, îi va împinge pe mulți înspre acest design desprins parcă deceniul trecut. Uitându-mă la poză, telefonul este chiar interesant la aspect, însă nu m-aș încumeta să revin la acest format. Poate că alții sunt mai curajoși.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep