HomeFeaturedFocusFlash-sale: noi ispravi de la Xiaomi

Flash-sale: noi ispravi de la Xiaomi

A fost o perioadă de liniște din partea Xiaomi în ceea ce privește acțiunile sale de vânzări fulger, în care are un istoric tare bogat. Se pare că producătorul chinez și-a adunat puterile pentru o nouă faptă de vitejie în cel mai personal stil cu putință. Un adevărat record am putea spune și, în ciuda tonului ironic pe care îl folosesc de cele mai multe ori la vedera acestor cărămizi în piept pe care chinezii de la Xiaomi le tot scot de la naftalină, atâta timp cât cifrele stipulate sunt corecte, o consider sincer o adevărată realizare a departamentului lor de vânzări și marketing și a oricărei persoane din companie a fost implicată în această acțiune.

Nu de alta, dar să vinzi aproximativ 800.000 de unități într-un interval de timp de 12 ore este o mare realizare, indiferent de numele producătorului sau al dispozitivului vândut. Și dacă tot am pomenit de dispozitivul care face subiectul acestei acțiuni de vânzări a celor de la Xiaomi, este vorba despre modelul Redmi Note 2, un terminal de 5,5 inchi (ecran fullHD), cu chipset MediaTek Helio X10 (octa-core), memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, acumulator de 3020 mAh, camere foto de 13 și de 5 megapixeli și suport dual-SIM. Dar mai ales cu un preț foarte avantajos pentru piața din China (undeva în jur de 130 dolari), acolo unde s-a derulat vânzarea blitz.

Mânați de succesul acestei acțiuni, chinezii de la Xiaomi promit că o vor repeta în viitorul apropiat. Ba chiar dau și o dată exactă, 24 august, pentru această a doua vânzare de Redmi Note 2. Din păcate, limitată tot pentru consumatorii din China. Oricum, mă bucur că au revenit la obiceiurile care i-au consacrat.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep