HomeGames ArenaPreview Hitman

Preview Hitman

Ultimul joc al seriei Hitman nu a prea fost un joc Hitman. Era mai mult un film de Robert Rodriguez transformat cumva într-un joc, unul liniar, ce nu prea era ceea ce Hitman a ajuns să însemne în ultimul deceniu. Semăna cu el, ocazional se comporta ca el, dar prea des se transforma într-un joc de acțiune, la care personajul principal era un idiot. IO Interactive s-a prins că lumea nu prea vroia ceva ca Absolution, așa că au regândit problema, iar Square-Enix i-a lăsat să facă asta. Rezultatul este un joc numit doar Hitman. Înainte de a sări acuzând manevre de marketing, trebuie să atrag atenția asupra faptului că acesta este primul și singurul joc ce se numește Hitman. Vorbesc serios, toate de până acum erau acompaniate de un subtitlu, până și primul, era Codename 47. Noul Hitman este menit să combine trei elemente din episoadele importante anterioare ale seriei, cu ceva rafinament mai modern.

HitmanPreviewIMG06

Acele elemente sunt luate din Absolution, din Silent Assassin, și din cel mai bun joc al serie, Blood Money. Să le luăm pe rând. Ce ar putea lua din Absolution? Detaliile. Mai țineți minte acel personaj din primul nivel al lui Absolution, care doar ce-a auzit o veste bună de la doctorul său, și era bucuros că va trăi mult și bine, care se uita plin de speranță pe fereastra sub care se strecura Agentul 47? Eh, acel gen de detalii, dar cu ceva mai multă influență asupra misiunilor. Dacă ești atent, vei auzi cum unele personaje vor discuta despre țintă, fie că este vorba de locația sa, fie că vor avea contact cu ținta ceva mai târziu. Detalii mici pe care le-ai putea rata dacă nu ești atent, dacă încerci să joci Hitman fără a te comporta ca o fantomă ce vede tot, dar nu este văzut.

HitmanPreviewIMG02

De la Silent Assassin jocul va lua sentimentul că nu stai niciodată pe loc. Te vei plimba pe întregul glob, prin locații exotice, prin orașe mărețe. Nu o să îți pierzi vremea prin același oraș în mod constant, da barem prin același continent. Îți va da un sentiment bun de scară masivă, de operațiuni ce se desfășoară peste mări și țări, și poate ocazional implicând câte o clonă de-a ta. Asta dacă vor să readea mai mult din Silent Assassin, nu doar sentimentul de globe-trotter sinistru.

Citiți continuarea pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep