HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat oficial modelul Honor 7i

Huawei a prezentat oficial modelul Honor 7i

Odată cu această lansare, am asistat la două premiere inedite. Una este reprezentată de camera foto rotativă, un feature pe care l-au mai folosit în trecut și cei de la Oppo cu modelul N3, precum și alte brand-uri care au copiat fidel ideea. Însă de această dată avem de-a face cu o porțiune mult mai mică din telefon care se rotește și care transformă camera foto principală a telefonului, de 13 megapixeli, în cameră foto frontală, dedicată selfie-urilor.

Marea inovație însă mi se pare cititorul de amprentă digitală plasat pe partea laterală a telefonului. Mi se pare mult mai practic și, în măsura în care funcționează fără probleme, mult mai simplu de utilizat. Îl văd mai simplu de accesat, deși până la contactul fizic cu telefonul este doar o impresie teoretică. În același timp, trebuie notat că este o premieră în lumea smartphone și un record pentru cel mai mic cititor de amprentă de pe un telefon.

Huawei-Honor-7i-flip-camera

În rest, din punct de vedere al specificațiilor, telefonul nu impresionează în mod uimitor. Un ecran fullHD (1080p) de 5,2 inchi ascunde în spatele său un chipset Snapdragon 616 cu procesor octa-core de 1,5 GHz și GPU Adreno 405. Există două versiuni în funcție de memorii, una cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB disponibili pentru stocare internă și alta, mai performantă, cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB stocare. Acumulatorul este de 3100 mAh. Prețurile, valabile deocamdată în China, se învârt în jurul valorii de 250 dolari. S-ar putea ca odată cu promisa expansiune comercială a acestui telefon, să avem parte de o creștere a prețului, mai ales la nivel de Europa.

via Android Authority

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep