HomeFeaturedFocusHuawei pune un picior oficial in Europa

Huawei pune un picior oficial in Europa

Chiar dacă terminalele sale sunt prezente în majoritatea piețelor europene, prin intermediul parterilor autorizați, iar relația cu operatorii este una excepțională, lucru care contribuie din plin la penetrarea piețelor și la facilitarea întâlnirii dintre utilizatori și telefoanele acestui brand, se pare că chinezii de la Huawei nu sunt mulțumiți. Au apărut recent o serie de zvonuri care spun că Huawei își va deschide primul magazin online propriu în Europa.

Acesta operează deja în China, sub numele de Vmall și se bucură de suficient succes. Rețeta se va translata și în Marea Britanie, acolo unde Huawei își va vinde produsele direct către utilizatorul final. Dacă lucrurile vor merge bine, cu siguranță proiectul se va replica și în alte țări europene. Primul terminal care va fi disponibil direct consumatorului final din Marea Britanie va fi modelul Huawei Honor 7, care va avea un preț promoțional în momentul inaugrării versiunii britanice de Vmall de sub 200 de lire. O ocazie destul de bună, prețul real fiind cu aproximativ 30% mai mare.

Deocamdată informațiile sunt neoficiale, însă s-ar putea ca la evenimentul pe care Huawei îl are programat peste două zile, să aflăm informații în plus pe marginea acestui subiect.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep