HomeFeaturedFocusLG a confirmat oficial G Pad II 10.1

LG a confirmat oficial G Pad II 10.1

Mă rog, mai corect ar fi că a prezentat oficial faptul că va lansa și mai oficial produsul la IFA, însă cu această ocazie a dezvăluit și majoritatea specificațiilor acestei tablete. Cea mai proaspătă versiune de 10 inchi a seriei G Pad se prezintă destul de interesant, cu multe plusuri, cum era și firesc, însă vine și cu un acumulator mai mic. Niciun motiv de îngrijorare, spun cei de la LG, autonomia a crescut, în ciuda faptului că acum avem un acumulator de 7400 mAh (versiunea anterioară avea 8000 mAh). Ce îmi place mie cel mai mult la această tabletă este că vine cu Microsoft Office preinstalat, care va rula pe versiunea 5.1 de Android cu care este livrată tableta. Interesant!

LG-G-Pad-II-10_1_1

Ca și specificații de ordin tehnic, LG G Pad II 10.1 propune un chipset Snapdragon 800 (cam vechi pentru perioada actuală), cu procesor quad-core de 2.26GHz CPU și GPU Adreno 330, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB și un cuplu de camere foto de 5 și de 2 megapixeli, toate ascunse în spatele unui display WUXGA de 1920 x 1200 pixeli (224 dpi), capabil de un Reader Mode, care să facă experiența cititului mai apropiată de cea dată de un e-book reader.

“The LG G Pad II 10.1 was developed in response to consumers’ feedback and optimized for multimedia consumption. Customers asked for a large display, bigger battery and faster performance all without raising the price. The G Pad II delivers on all counts.” Declarația îi aparține lui Chris Yie, vice-președinte și șef al diviziei de marketing și comunicare a LG Mobile Communications Company.

LG a păstrat câteva informații și pentru prezentarea formală a acestui produs. Mai ales cele comerciale, legate de prețul tabletei (se pare că vor exista mai multe versiuni – LTE, Wi-Fi Only) și de disponibilitatea acesteia. Vestea bună pentru doritori este că umblă vorba că tableta va fi adusă și în Europa.

via LG Newsroom

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep