HomeFeaturedFocusZvonuri despre HTC

Zvonuri despre HTC

Cum se știe deja că HTC nu este într-o situație tocmai roză, ba mulți s-au și grăbit să îi cânte prohodul companiei taiwaneze cu o tradiție destul de lungă în producerea de telefoane smart. Dacă analizăm însă ultimele zvonuri, avem o altă imagine despre HTC și despre viitorul acestui nume. Un viitor apropiat care, însumând cumva toate informațiile neoficiale adunate, va cuprinde două terminale. Nu unul, un adevărat flagship, așa cum l-au descris chiar oficialii HTC, ci două. Unul, HTC A9, este acel Aero despre care s-a mai vorbit în trecut, care, se spune, va fi motorizat de chipsetul deca-core de la MediaTek, Helio X20 și va avea un ecran 2.5D, de 5,5 inchi și 4 GB de memorie RAM.

Am putea spune că HTC s-a ars cu Snapdragon 810 și suflă acum și în Snapdragon. Dar nu este așa! Al doilea terminal despre care există zvonuri, unul denumit O2, se pare că va fi dotat cu chipset Snapdragon 820 și că va avea un ecran de 6 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli), plus o certificare IP. Acest HTC O2 va vedea lumina zilei mai târziu, undeva la începutul anului viitor.

Sper să nu fie doar zvonuri și să avem două terminale interesante de la HTC, unul anul acesta, unul, așa cum spuneam, la începutul anului viitor. Șanse mari există, taiwanezii au arătat nu odată că știu să facă un smartphone adevărat!

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep