HomeFeaturedFocusLG introduce tastatura care se face sul!

LG introduce tastatura care se face sul!

Bine, am exagerat puțin, nu este chiar sul, are totuși niște colțuri, se transformă mai degrabă în baghetă.  Este vorba despre o tastatură wireless, conectabilă prin Bluetooth, dedicată tuturor dispozitivelor mobile. Pe numele său LG Rolly (de-a dreptul sugestiv), aceasta este descrisă de către producătorul coreean ca fiind “the industry’s first solid rollable wireless portable keyboard.” Noutatea adusă de acest produs este dată de materialul din care este realizată. Siliconul pe care alte produse similare se bazau, a fost înlocuit cu un amestec de policarbonat și plastic ABS, pentru un feeling cât mai apropiat de tastaturile reale, cu care ne-am obișnuit încă din era PC-ului. Poate că este și ăsta un argument de vânzare, cine știe. Eu unul nu prea am folosit un asemenea produs, deși trebuie să recunosc că îi simt lipsa atunci când folosesc funcțiile smart ale televizorului.

LG-Rolly-Keyboard-2

LG Rolly nu este însă dedicată atât de mult folosirii cu un televizor smart, cât mai degrabă utilizării cu un smartphone sau o tabletă (cu care se împerechează via Bluetooth 3.0), în acest scop având chiar și un intrând care asigură funcția de stand pentru dispozitivele respective. Rolly folosește un acumulator AAA care îi asigură, conform producătorului, o funcționare de până la trei luni de zile.

Produsul va face parte din gama cu care LG va ataca IFA-ul de săptămâna viitoare, ocazie cu care producătorul coreean va dezvălui, probabil, ceva mai multe detalii tehnice, dar și informații legate de disponibilitate și preț.

via LG Newsroom

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep