HomeFeaturedFocusPinnacle Watch sau cum fac misto elvetienii de Apple Watch

Pinnacle Watch sau cum fac misto elvetienii de Apple Watch

screen-shot-2015-08-03-at-1-35-26-pm

Multe ciudățenii putem vedea pe internet în aproape fiecare zi. Unele proiecte ajung chiar să fie adoptate și chiar au succes într-o anumită zonă, altele mor la fel de repede precum au apărut.

Unii producători elvețieni ”speriați” de Apple Watch au ajuns să vină cu alternative de migrare către ideea de smart. Cea mai nouă idee, Pinnacle Watch e o struțo cămilă formată dintr-un ceas clasic Nico Gerard care se încheie cu un … Apple Watch. Adică tu ca utilizator (foarte bogat, pentru că Pinnacle costă 9200 USD) poți să te uiți când la ceasul clasic când la Apple Watch, în funcție de cum îți întorci mâna.

Uitați despre ce vorbim aici:

Hilar? Cred și eu că este. Dar se pare că sunt ceva persoane cu dare de mână care au considerat că merită investiția: 9200 USD.

Ăsta să fie viitorul ceasurilor elvețiene? Nu cred. Cum nu cred că producătorii cu tradiție din zona ceasurilor au motive să se sperie pentru că pe piață exista smartwatch-uri indiferent de cum se numesc ele: Apple Watch, Moto 360, G Watch R.

În mod cert trebuie însă regândită ideea de ceas așa cum îl știm noi. Dacă telefonul nu mai e demult un simplu instrument care ne ajută să vorbim cu prietenii la fel și ceasul o să se schimbe.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep