HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note 5: un F pentru Europa

Samsung Galaxy Note 5: un F pentru Europa

În ultimele două zile au circulat în presa online de specialitate o grămadă de materiale despre disponibilitatea lui Samsung Galaxy Note și în Europa, în ciuda declarațiilor inițiale ale coreenilor despre piețele pe care acest terminal va fi disponibil. Samsung a decis ca, pentru moment, Note 5 să nu fie disponibil în Europa, cel puțin nu în mod oficial, telefonul este disponibil chiar și în România pentru cei care chiar și-l doresc.

Însă o literă F a reaprins spiritele fanilor seriei Note, care vor terminalul printr-un canal oficial. O literă F din capătul codului unui Note 5 (SM-N920F), trimis spre certificare la FCC, o literă F care până acum, la toate modelele de Samsung a fost caracteristica modelelor trimise spre certificare pentru piețele din Europa. Există speranță!

Acum sincer, mai există cineva care chiar crede că Samsung nu va lansa Galaxy Note 5 și în Europa? Eu cred că întrebarea reală nu este dacă, ci când se va întâmpla acest lucru. Aș paria că cel târziu de sărbători vom avea Note 5 oficial și pe la noi (sau măcar pe lângă noi). Este prea mare oportunitatea pentru Samsung de a mai lovi în Apple, pentru ca ea să fie ignorată voit.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep