HomeFeaturedFocusLenovo Vibe P1 dezbracat de secrete

Lenovo Vibe P1 dezbracat de secrete

Rămânem pe tărâmul informațiilor neoficiale despre terminale care așteaptă IFA-ul de săptămâna viitoare pentru a avea parte de o lansare oficială a cărei surpriză o strică tocmai informațiile neoficiale menționate la început, de această dată cu un terminal destul de interesant pe care Lenovo îl are pregătit pentru ocazia specială de la Berlin, un smartphone cu un raport preț/specificații cel puțin atractiv. Însă, doza de rezervă în ceea ce privește aceste informații este recomandată, au mai circulat specificații despre Lenovo Vibe P1 cu ceva timp în urmă și s-au dovedit a fi incorecte, cel puțin puse în balanță cu informațiile actuale.

Așadar, Lenovo Vibe P1 va veni, conform celor mai recente informații (ieșite la iveală odată cu listarea telefonului de către un magazin online din China), cu un ecran full HD de 5,5 inchi (1080 x 1920 pixeli), un chipset Snapdragon 615 cu procesor octa-core de 1,5 GHz și GPU Adreno 405. Memoria RAM este de 3 GB, stocarea internă de 16 GB, iar cuplul de camere foto de 13 și de 5 megapixeli. Mai avem abilități dual-SIM și conectivitate LTE, însă partea cea mai interesantă este dată de acumulatorul de 5000 mAh și, de ce nu, de cititorul de amprentă digitală cu care telefonul este echipat.

Ei bine, prețul vehiculat (și de fapt listat) pentru acest telefon, este de aproximativ 300 de dolari. E drept, pentru piața din China. Însă mie mi se pare că are șanse ca și cu taxele pentru Europa adăugate să arate totuși destul de bine. Depinde cât de mult se vor lăcomi distribuitorii locali din fiecare țară.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep