HomeFeaturedFocusXiaomi in pana de idei? Un telefon vechi cu nume nou!

Xiaomi in pana de idei? Un telefon vechi cu nume nou!

Cam asta este, foarte pe scurt, descrierea destul de mult mediatizat-ului Xiaomi Redmi 2 Prime, scos la înaintare de către producătorul chinez cu ocazia lansării pe piața din India. OK, există deja o premieră, Redmi 2 Prime (un nume cam nefericit și care le oferă ocazia să comenteze multora) este primul smartphone produs de Xiaomi în India. Mă rog, produs este cam prea mult spus, poate ambalat ar fi fost o formulare mult mai fericită.

Așadar, Xiaomi a anunțat oficial Redmi 2 Prime, un model de Xiaomi Redmi 2 cu memorie dublă (2 GB de RAM și 16 GB de ROM, în loc de doar 1 GB de RAM și 8 GB de ROM). Adică exact ceea ce propunea Xiaomi Redmi 2 Enhanced Edition. Și atunci unde este marea noutate? Cred că au avut nevoie de un nume nou doar pentru a arăta că vin cu un telefon nou, diferit, asamblat în India. Este, până la urmă, o strategie de marketing.

Deși nu îmi place ideea de a folosi două nume pentru același hardware, admir încă odată capacitatea Xiaomi de a produce terminale foarte atractive prin prisma raportului preț/specificații, pe care cred că ar trebui să o copieze și alți producători. Și, încă odată, fie că îi spune Redmi 2 Enhanced Edition, fie că îi spune Redmi 2 Prime, faptul că au dublat RAM-ul și stocarea internă cu doar 15 dolari adăugați la preț, este o mare realizare, care arată că dacă se vrea, se poate!

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep