HomeFeaturedFocusO familie numeroasa: Asus ZenFone Go

O familie numeroasa: Asus ZenFone Go

Un nou terminal din familia ZenFone vine să ne demonstreze că am râs cam prematur cu câteva zile în urmă, atunci când producătorul taiwanez anunța Asus ZenFone Max și mai apoi modelele ZenFone 2 Deluxe și Laser. Noul telefon, încă neanunțat oficial și care pierde din denumire 2-ul de la restul familiei, cel puțin în oferta Flipkart acolu unde a fost listat cam timpuriu, pare a fi o versiune a lui ZenFone 2 Laser, cu mici modificări de configurație. Chiar dacă se va adresa exclusiv pieței din India, totuși cred că multitudinea de terminale din această familie, cu denumirile de rigoare aferente, are toate șansele să înceapă să încurce destul de puternic chiar și utilizatorii pasionați de acest brand. Pe mine de exemplu mă intrigă că văd, inclusiv în comunicările oficiale ale Asus, folosite ambele formule: Zenfone și ZenFone, fără să știu foarte clar care este cea corectă.

asus zenfone go

Revenind totuși la ZenFone Go (eu prefer să îl scriu așa), acesta este, așa cum spuneam, un ZenFone 2 Laser cu procesorul schimbat. Se merge de această dată pe un chipset MediaTek MT6580 cu procesor quad-core la 1,3 GHz. Camera foto secundară este de doar 2 megapixeli (în comparație cu cei 5 ai fratelui Laser). În rest, specificațiile includ o memorie RAM de 2 GB, stocare de 8 sau de 16 GB, abilități dual-SIM, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un ecran de 5 inchi cu o rezoluție nespecificată încă.

Cu riscul amintit mai sus, de a confuza destul de puternic consumatorii, pe mine mă bucură această hiper-activitate a celor de la Asus. Știu să facă telefoane suficient de bune încât să fie păcat ca lumea să nu afle de ele.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep