HomeFeaturedFocusLenovo A2010, Android LTE la 76 dolari

Lenovo A2010, Android LTE la 76 dolari

Nu săriți în sus prea tare, nu este un preț valabil pentru România! De bine ce am văzut ieri un Infinix HOT 2 atractiv din punct de vedere fizic și la un preț excelent, astăzi avem o nouă dovadă că noțiunea de low-budget are și alte conotații decât cele vizibile pe meleagurile noastre. Lenovo vine cu un produs adresat (din păcate) pieței din India, care propune o configurație decentă, conectivitate LTE și un surprinzător preț echivalent a 76 de dolari. Ba mai mult, în ciuda prețului extrem de scăzut, respectă câteva standarde de decență în ceea ce privește configurația, unele de bază la care eu unul țin destul de mult și pe care nu prea înțeleg de ce unii producători se încăpățânează încă să nu le îndeplinească.

Mă refer la acel 1 GB de memorie RAM, de bun-simț, cum îmi place mie să îl consider și la procesorul quad-core. Lenovo A2010 ține cont de aceste două minime cerințe, deși chipsetul este un MediaTek (MT6735M pe arhitectură de 64 de biți cu GPU Mali-T720) iar cele patru nuclee ale procesorului sunt tactate la 1 GHz. Restul configurației este compus dintr-un cuplu de camere foto de 5 și de 2 megapixeli, o stocare internă de 8 GB, un display FWVGA de 4,5 inchi (854 x 480 pixeli), un acumulator de 2000 mAh, un Android 5.1 Lollipop și conectivitate LTE.

Lenovo A2010 va fi disponibil începând cu primele zile ale lunii septembrie, în ofertele marilor magazine online din India. Este un nou terminal care face de râs Panasonic Beluga L2 și pretențiile sale financiare, cu atât mai mult cu cât și acesta din urmă va pătrunde pe piața din India.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep