HomeFeaturedFocusUn iPhone a supravietuit unei cazaturi din avion

Un iPhone a supravietuit unei cazaturi din avion

Și nici măcar nu s-a spart, așa ca în fotografia care are doar rol de exemplificare. Întâmplarea cât se poate de reală este o bună reclamă pentru compania din Cupertino și un mare motiv de bucurie pentru toți fanii Apple. Să produci un smartphone care rezistă și funcționează după o căzătură de la peste 2800 metri, este un miracol. Așa că Ben Wilson, proprietarul telefonului în cauză se poate considera norocos. Nu doar pentru că și-a recuperat telefonul folosind aplicația Find My iPhone (și l-a mai găsit și funcțional), ci pentru că s-a trezit vedetă peste noapte (datorită telefonului produs de Apple) și, din postura de proprietar de business, toată reclama asta ajută.

Sunt trei aspecte demne de subliniat în toată povestea asta. Primul ar fi că telefonul a fost găsit pe un câmp, între niște buruieni, iar impactul a fost puternic atenuat de un copac, prin coroana căruia a trecut, dar și de o carcasă cu acumulator suplimentar în care se afla la momentul pierderii sale. Aici ar trebui să facem o scurtă paranteză și să spunem că, din declarațiile posesorului, telefonul a ieșit din habitaclu odată cu un ziar pe care era aflat, în momentul unei scurte depresurizări a cabinei.

Apoi, m-am chinuit vreo cinci minute să aflu ce model de iPhone este. Nu am reușit și m-am dat destul de repede bătut. Așa că reclama (voită sau nu) este una generică. Toate telefoanele făcute de Apple sunt extrem de rezistente. Forget bendgate!

În al treilea rând, am o mică nelămurire legată de o declarație pe care un prieten de-al posesorului telefonului-erou, cel care s-a ocupat de recuperarea terminalului, a făcut-o în momentul în care a povestit întâmplarea presei.

“It hit the corners a bit and but it’s just fine. The only missing part is the battery.”

Să fie vorba despre acumulatorul extern care a protejat telefonul, sau să fie un atac fin la autonomia pe care o au unele iPhone-uri?

via Time Record News

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep