HomeFeaturedFocusUpgrade cu s in coada pentru Oppo R5

Upgrade cu s in coada pentru Oppo R5

Nu ai cum să nu acuzi un aer de plagiat (și nu este dinspre Guvern) atunci când un terminal vine cu ceva îmbunătățiri și cu un s în coada denumirii. Ar fi existat multe alte variante, dar se pare că Oppo (și nu sunt singurii care au folosit această schemă) preferă să se bucure de notorietatea pe care Apple a dat-o acestei terminații de denumire și de ceea ce înseamnă ea pentru cei pasionați de lumea dispozitivelor mobile. De această dată este vorba despre Oppo R5 și noul model cu ceva upgrade, Oppo R5s.

Din păcate, copiatul schemei brevetate de Apple se rezumă doar la nume. Pentru că la nivel de specificații nu sunt prea multe de spus față de ceea ce aducea, cu aproape 10 luni în urmă, Oppo R5, unul dintre cele mai subțiri telefoane inteligente din lume, cu doar 4,85 milimetri în grosime. Memoriile au fost crescute, cea RAM la 3 GB (de la 2), iar stocarea internă la 32 GB, de la 16, restul specificațiilor rămânând neschimbate. Pe de altă parte nici nu putem să ignorăm această creștere, ar trebui să se simtă în utilizarea terminalului. Oppo R5s rămâne la fel de subțire și, spre marele lui merit, apare listat pe site-ul european al Oppo.

oppo r5s

Cum asta poate să însemne o disponibilitate în Europa, iar prețul terminalului este undeva în jur de 200 euro (cu mult mai mic decât în momentul lansării telefonului inițial, care costa undeva la 499 dolari), eu zic că Oppo R5s merită puțină atenție.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep