HomeFeaturedFocusAsus ZenFone 2 Deluxe Special Edition, telefonul hard-disk

Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition, telefonul hard-disk

Altă explicație pentru memoria internă de 256 GB pentru un smartphone, eu nu prea găsesc. Dacă mai adăugăm și microSD-ul care mai poate adăuga la nevoie încă 128 GB, avem deja un nou membru al familiei Asus ZenFone 2 (familie care începe să fie extrem de stufoasă) dedicat celor care vor să aibă cu ei colecția de filme sau de muzică. Ce altceva ar putea să facă un utilizator cu atâta spațiu de stocare pe un telefon, nu-mi pot închipui. Deocamdată Asus a prezentat modelul Deluxe Special Edition doar în Brazilia. Cum detaliile comerciale, inclusiv prețul, au cam lipsit din comuncarea oficială, putem specula că acest terminal nu se va limita doar la piața Sud-Americană. Ar fi păcat, sunt și în alte părți ale globului doritori de hibrid telefon inteligent – hard-disk portabil.

Legat de configurația acestui telefon, pe lângă memoria internă mamut, avem de-a face cu un chipset Intel Atom Z3580 cu procesor quad-core de 2,5 GHz și GPU PowerVR G6430 asezonat frumos cu o memorie RAM de 4 GB și ascuns cuminte în spatele unui ecran de 5,5 inchi și rezoluție full-HD (1080 x 1920 pixeli). O cameră foto principală de 13 MP (cu tehnologie Pixelmaster) și o cameră frontală de 5 MP, un acumulator de 3000 mAh și un Android 5.0 Lollipop conturează configurația completă a acestui terminal care vine și cu conectivitate 4G plus abilități dual-SIM (Dual Active).

Asus-Zenfone-2-Deluxe-Special-Edition

Din apanajul trăsăturilor care îl fac Deluxe Special Edition, putem aminti versiunea exclusivă de Asphalt 8 (nu îmi dau seama ce poate fi făcut exclusiv la un joc) precum și cele două carcase spate speciale Textured Black și Illusion White, ambele cu accente de roșu.

Trebuie să recunosc că telefonul arată interesant și că un preț corect are toate șansele să îl transforme în hit. Asta cu condița ca el să nu rămână doar în Brazilia. Este o piață mare, dar nu suficientă pentru un succes în zona de smartphone.

via FoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep