HomeFeaturedFocusVIDEO: cu iPhone pe post de placuta de frana

VIDEO: cu iPhone pe post de placuta de frana

Este o realitate și s-a întâmplat de curând. Un grup de indivizi s-au gândit să înlocuiască plăcuțele de frână ale unui Porsche 911 din 2002 cu telefoane smart de la Apple. Au fost folosite patru unități iPhone 4s și patru unități iPhone 5s. Dacă mă întrebați de ce au ales iPhone, deși ar merge și scuza cu dimensiunea, pentru că au folosit telefoane mai vechi, mai mici, cu dimensiuni mult mai apropiate de cele ale unor plăcuțe de frână, aș înclina totuși să cred că au fost și ei stimulați să o facă. Nu știu cât de eficientă este o astfel de modalitate de promovare a unor produse, dar inedită este cu siguranță și clar se creează un buzz în jurul acestui eveniment și, indirect, asupra produselor folosite. La cât de pricepuți par a fi băieții ăștia, sunt convins că ar fi găsit ei o soluție să potrivească acolo și ceva Samsung-uri, HTC-uri, LG-uri sau alte terminale. Însă trebuie să avem clar în minte că prestează sub titulatura de EverythingApplePro și asta spune multe despre ei.

Și, dacă tot voiau să sublinieze ceva, puteau să compare distanța de frânare de la o viteza definită la zero, folosind diferite telefoane pe post de plăcuțe (ideea asta nu o dau gratis!). Atunci chiar ca s-ar fi putut spune că X este mai bun sau mai rezistent sau mai solid construit. Așa, este doar o mică distracție de câteva minute, pe care eu zic că merită să o urmăriți.

Merită totuși menționat că, în ciuda distrugerilor serioase, după o primă oprire de la o viteză de aproximativ 30 de km/h, toate cele opt iPhone-uri încă mai funcționau. Este o realizare totuși, o nouă certificare a faptului că seriile iPhone 4 și iPhone 5 au fost unele destul de solid construite. E drept, le-a ajutat și dimensiunea. Frații mai mari ca dimensiune de ecran au avut probleme de rezistență la teste mult mai simple, este un lucru arhi-cunoscut.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep