HomeFeaturedFocusUite 6c-ul, nu e 6c-ul!

Uite 6c-ul, nu e 6c-ul!

Este vorba despre iPhone 6c, o continuare a modelului vitregit al Apple, acel așa zis telefon pentru buzunare mai sărace. Acum, noțiunea de low-budget are o cu totul altă conotație în accepțiunea Apple decât în aceea a altor producători, chiar și de aceeași talie. Însă nu despre cât de ieftin sau convenabil va fi un eventual iPhone 6c este discuția noastră, ci despre viitorul acestui smartphone, unul destul de incert dacă este să ne luăm după zvonurile din ultima vreme.

Se știe destul de clar că pe 9 septembrie Apple va avea un eveniment de lansare important, la care își vor face apariție iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Unele voci afirmă că și iPhone 6c, urmașul unei pete negre în istoria smartphone-urilor Apple, va vedea zorii zilei cu ocazia aceluiași eveniment. Printre aceste voci, cea mai credibilă este cea a lui Evan Blass, celebrul @evleaks, care, în ciuda retragerii anunțate cu surle și trâmbițe cu ceva vreme în urmă, încă mai oferă din când în când câte o informație prețioasă. Având în vedere istoricul său, șansele ca el să nimerească sunt destul de mari.

La nicio zi distanță însă, vine o altă informație, care spune că o companie specializată în marketing pe platforme mobile a depistat în log-urile pe care le culege informații conform cărora există deja dispozitive iPhone 6s și 6s Plus active, cel mai probabil de la unii testeri agreați de Apple. Nimic însă dinspre iPhone 6c, lucru care nu înseamnă obligatoriu că acest terminal nu va apărea.

Într-o lume a zvonurilor tot mai frecvente, unele dintre ele chiar intenționate, pe mine chiar mă bucură faptul că Apple reușește să păstreze misterul asupra dispozitivelor sale viitoare. În plus, este o dovadă cât se poate de grăitoare pentru restul jucătorilor de pie această piață, care arată că din punctul de vedere al marketingului, efectele sunt mai puternice în situația unei astfel de abordări, prin comparație cu situația în care producătorul scapă intenționat anumite informații despre un viitor device.

via TechRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep