HomeFeaturedFocusVine un HTC One M9 cu chipset MediaTek?

Vine un HTC One M9 cu chipset MediaTek?

Mișcarea ar avea chiar mult sens, în condițiile în care chipset-ul din actualul One M9, un Qualcomm Snapdragon 810, atârnă ca o piatră de moară de piciorul vânzărilor acestui model, știute fiind problemele sale de supraîncălzire. Dacă de asta fug fanii HTC-ului, atunci problema pare să își fi găsit rezolvarea. Este valabil în condițiile în care zvonurile care dau drept iminentă lansarea unui HTC One M9 cu chipset MediaTek, undeva în luna octombrie, se vor dovedi a fi adevărate. Până atunci eu aș păstra și o doză de scepticism.

Cel mai indicat ar fi unul dintre noile chipset-uri produse de MediaTek, poate chiar cel cu procesor deca-core. Ar fi o lovitură de imagine însemnată pentru HTC în fața concurenților și, de ce nu, o gură mare de oxigen pentru companie. Un respiro binevenit, pentru că HTC mai are multe de spus și de arătat în zona de smartphone.

Pe de altă pare, sper ca noul HTC One M9 să nu fie acel nou flagship revoluționar, acel Hero promis de către oficialii HTC pentru sfârșitul acestui an. Pe acela îl aștept cu o și mai mare nerăbdare și sunt destul de convins că promisiunile HTC vor fi respectate.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep