HomeFeaturedFocusBlackBerry nu renunta la hardware

BlackBerry nu renunta la hardware

Dacă cumva mai existau îndoieli asupra faptului că John Chen nu are în plan ieșirea de pe piața de smartphone sau vânzarea companiei (deși, o vorbă spune că, pentru prețul corect, absolut orice este de vânzare), vine o declarație cât se poate de oficială, chiar din partea CEO-ului companiei, prin care acesta, cu încăpățânarea caracteristică (una de bun augur, nu vreau să fiu înțeles greșit) afirmă încă odată că BlackBerry va produce în continuare hardware.

“Hardware continues to be a valuable part of BlackBerry’s end-to-end platform. That said, there is an incredible opportunity for BlackBerry to capture a greater share of enterprise revenues and service those customers who depend on the enterprise-grade mobility solutions that we provide. We have shifted some resources internally to focus on security and software. And, we will continue to be the choice for individuals who want to get the most out of their smartphones to keep their information protected and maximize their productivity, communication and collaboration.”

Declarația, care a fost făcută ieri în cadrul unui interviu acordat celor de la FOX Business, nu prea lasă loc de interpretări. Deși, unii mai cârcotași, ar spune că hardware nu este egal cu smartphone, sunt destul de convins că această renunțare, sub o formă sau alta, la producerea de terminale smart nu se va întâmpla. De altfel, chiar CEO-ul John Chen a subliniat cu aceeașiu ocazie că există o strategie bine conturată care are ca scop transformarea diviziei de smartphone într-una profitabilă și, chiar dacă această strategie include și disponibilizări, sper ca finalitatea ei să fie cea dorită. Un brand ca BlackBerry, care are în continuare un grup de fani devotați, este o pată de culoare necesară pe piața de telefoane inteligente.

via FOX Business

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep