HomeFeaturedFocusAu aparut primii camperi Apple

Au aparut primii camperi Apple

Părea inevitabil! După un eveniment de lansare Apple, este nevoie de vreo câțiva fani mai pătmiași, pentru puțin buzz media. Chiar dacă trăim într-o lume a comerțului online, plăcerea campării unui cort direct pe asfaltul gol dintr-o mare metropolă a lumii este o experiență pe care doar fanii Apple o mai pot descoperi.

Apple-iPhone-6s-queue-line-Sydney

Avem așadar și primul nebun care se așează la o coadă cu vreo zece zile bune, chiar două săptămâni înainte de disponibilitatea produsului, cel mai probabil doar de dragul publicității. Mă rog, primul documentat de la această lansare de iPhone 6s și iPhone 6s Plus, pentru că premiera absolută a stabilit-o un alt fan înfocat. Nu știu dacă e vorba despre o iubire atât de oarbă pentu produsele companiei din Cupertino sau pentru o expunere media cât mai amplă, dar Cnet Australia vorbește despre primul cort care a apărut în fața magazinului Apple din Sydney chiar înainte de anunțul oficial al produselor.

Iar Gizmodo ne spune toată povestea lui, încercând să îi dea o notă mult mai umană. De fapt, omul folosește publicitatea de care are parte pe spatele Apple, pentru a ajuta o cauză nobilă, o organizație care sprijină oamenii străzii din Australia. Mie mi se pare destul de ipocrită această explicație, mai ales că omul are și bannere cu (cel mai probabil) propriul blog. Dacă ești cu adevărat preocupat de acte caritabile, nu ai nevoie de lansări Apple pentru a-ți dovedi această preocupare.

Lindsay is also using the opportunity to launch a new site, an online classifieds (just like Gumtree or eBay) just for tech gear — it’s called…

Asta e pentru oamenii fără adăpost, nu?

lindsay_mysparetech_iphone_campout1

Get a life, dude!

via Gizmodo

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep