HomeFeaturedFocusBlackBerry Venice, o noua sedinta foto

BlackBerry Venice, o noua sedinta foto

Zvonit a se lansa undeva în cursul lunii noiembrie, BlackBerry Venice este fără nicio îndoială cel mai riscant pariu al canadienilor din ultima perioadă, dacă nu chiar din istoria companiei. Să faci un smartphone inedit atât prin sistemul de operare (unul dintre principalele argumente pentru care ti-ai păstrat fanii), cât și prin forma fizică și design-ul, care readuce în prim plan slider-ul și care încearcă (și reușește cu succes aș spune eu) să combine functionalitatea unui ecran touch de dimensiuni normale pentru un smartphone cu o tastatură fizică atât de emblematică pentru BlackBerry, este un gest de mare curaj.

Îmi place de John Chen, CEO-ul companiei chiar mai mult de când și-a asumat acest proiect surprinzător. Îmi mai place ideea de Android aproape stock și, având în vedere ultimele fotografii care au ieșit la suprafață cu acest terminal, aș putea să afirm destul de convins că îmi place și aspectul lui BlackBerry Venice.

Nu îmi dau seama de recepția pe care o va avea telefonul în rândul clienților deja existenți, dar sunt destul de convins că are potențial să atragă utilizatori de Android. Până când vom vedea pe viu dispozitivul, dar mai ales reacțiile utilizatorilor, vă las cu fotografiile de mai jos. Oare ce atrage mai mult: designul cu slider si tastatură fizică sau Android-ul?

bb venice 2

bb venice 1

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep