HomeEvenimenteCe ziceti, pe cine ati vota drept Personalitatea Online a Anului in...

Ce ziceti, pe cine ati vota drept Personalitatea Online a Anului in Romania?

course-001-7

Pe 2 octombrie la cadrul JW Marriott Hotel în București va avea loc o nouă ediție a Webstock, conferința toamnei dedicată online-ului și devenită deja tradiție. Pentru acest an Evensys si Intel Romania vor oferi un premiu special pentru implicarea si prezenta activa pe retelele de socializare, acela de Personalitatea Online a Anului. Este prima oara cand votul pentru o categorie la Webstock Awards este deschis publicului.

Vă invit și eu să votați pe cine credeți că e relevant în domeniul online-ului și și-a lăsat o puternică amprentă în 2015. În lista de 30 de candidați propuși de Intel veți regăsi nominalizati din domenii diferite. Oameni din zona de media, bloggeri, persoane implicate în activități sportive, fotografi. Până pe 27 septembrie puteți vota ceea ce vi se pare relevant.

Persoana care mi se pare că a făcut cu adevărat ceva remarcabil în 2015 în online este Dragoș Astafei, fotograful președintelui, a cărui muncă a avut o contribuție majoră în promovarea lui Klaus Johannis și a multor altor evenimente din România. Poveștile spuse de el în imagini sunt extrem de expresive.

Rezultatele vor fi anunțate pe 2 octombrie în Gala Webstock Awards. Iar votul vostru poate fi exprimat aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep