HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre HTC One A9

Cateva detalii tehnice despre HTC One A9

Despre viitorul flagship al celor de la HTC, cel care vine să anuleze cumva dezamăgirea fanilor la adresa lui One M9, am mai vorbit cu ocazia leak-ului de fotografii care ne-a oferit ocazia să îl vedem puțin la față (și mai ales la spate). Acum, odată cu trecerea terminalului prin Geekbench, ies la iveală și câteva detalii tehnice destul de atractive despre acest telefon. Detalii care ne fac să credem că își ia foarte în seruios rolul de vârf de gamă pentru HTC și că există potențial ca taiwanezii să își regăsească echilibrul și să revină pe o pantă ascendentă.

HTC One A9 pare să meargă pe o combinație de chipset MediaTek MT6797 (cunoscut și ca Helio X20) cu procesor deca-core și o memorie RAM de 4 GB, care nu doar că sună promițător, dar are și rezultate pe măsură în benchmark-ul pomenit mai sus. Cele zece nuclee sunt împărțite în trei clustere, unul cu două nuclee de 2,5 GHz (Cortex-A72) și două a câte patru nuclee (4 x 2,0 GHz și 4 x 1,4 Ghz, toate Cortex-A53) și specialiștii apreciază că această arhitectură are toate șansele să facă o figură frumoasă în bătălia dintre Qualcomm și MediaTek.

Până acolo însă, eu aștept o figură frumoasă și de la viitorul One A9, care sper să aducă un refresh și din punct de vedere grafic.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep