AcasăFeaturedFocusClient pentru Khan Academy gata de download in Android Play Store

Client pentru Khan Academy gata de download in Android Play Store

intro_khan

Dacă încă nu vă spune nimic numele de Khan Academy o să îmi permit să vă aduc la cunoștință că acest proiect susținut de Google este în momentul defață cea mai bună resursă de educație gratuită din Internet. Peste 10000 de tutoriale video pe o gamă extrem de largă de subiecte vă așteaptă să le parcurgeți.

În 2012 Khan Academy și-a lansat aplicația de iPad iar abia acum, în 2015 a venit cu client de Android pe care vi-l recomand să îș descărcați și să îl folosiți pentru că sigur găsiți cursuri și informații interesante pe Khan Academy – atunci când vă plictisiți și nu știți cum să ”ardeți” timpul dați o raită pe Khan Academy să vedeți ce de chestii interesante găsiți acolo. Poate ajungeți să vă numărați printre cei peste 30 de milioane de studenți care folosesc deja cursurile academiei online.

khanandroid

Și să nu uit, clientul Khan Academy de Android este disponibil pentru download gratuit în Google Play și după cum am spus deja, toate cursurile sunt gratuite.

 

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro