HomeEvenimenteConfirmat: pe 29 septembrie Google va prezenta urmatoarele aparate Nexus 5X si...

Confirmat: pe 29 septembrie Google va prezenta urmatoarele aparate Nexus 5X si 6P

shutterstock_307787327

Google a trimis deja invitațiile pentru un eveniment de lansare (pe care îl așteptam cu toții de ceva vreme) în care se bănuiește că vor fi anunțate cele două modele noi de smartphone-uri Nexus, adică 5X (LG) și 6P (Huawei) plus un Chromecast și poate noul Marshmallow.

Așa cum așteaptă toată lumea cel mai interesant anunț va fi cu siguranță cel legat de aparatele Nexus. Mai multe leak-uri ne-au dat informații suficiente să ne facem o idee de ansamblu asupra a ceea ce va veni: Nexus 6P va veni probabil cu un display de 5.7 inci în timp ce Nexus 5X va fi echipat cu unul mai mic, de 5.2 inci. Ambele vor veni cu cititor de amprentă, iar 5X va avea și camera din G4, inclusiv cu focalizarea bazată pe laser.

Rămâne să vedem dacă Google mai are și altceva pregătit. Ar fi frumos să mai apară și ceva informații despre care încă nu știm.

Oricum, pe 29 septembrie, în jurul orei 19:00 fiți pe fază. Sper că Google să transmită live evenimentul în așa fel încât să ne bucurăm cu toții de noutățile prezentate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep