HomeFeaturedFocusDoogee F5, specificatii atractive la doar 139 dolari

Doogee F5, specificatii atractive la doar 139 dolari

Cei de la Doogee au reușit să mă impresioneze într-un mod foarte plăcut în ultima perioadă. Dacă o țin în ritmul ăsta cu terminalele lansate care vin cu un raport preț/specificații atractiv, au toate șansele să concureze cu succes Xiaomi, compania care pare să fi brevetat acest lucru. Parcă mi-aș dori să îi văd crescând pe cei de la Doogee și, mai apoi, să îi văd lansând o expansiune comercială în zone în care concurenții lor din China încă nu au curaj să se aventureze. Dar ăstea sunt deocamdată doar vise, companiile chineze încă se mulțumesc cu piața din țara lor natală, în ciuda potențialului în scădere pe care aceasta îl înregistrează.

După ce i-am văzut pe chinezi că știu să facă atât terminale de top, cu Doogee F3 Limited Edition, cât și low-budget-uri atractive, cu Doogee HomTom HT6, iată-i acum încercând un mid-range spre high-end cu un preț extrem de atractiv. Este vorba despre modelul F5, un phablet cu display de 5,5 inchi și 1080p rezoluție, un chipset MediaTek MTK6753 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un cititor de amprentă digitală și un Android 5.1 Lollipop. Totul, așa cum spuneam încă din titlu, la doar 139 de dolari.

Telefonul este deja disponibil la precomandă, livrările încep de mâine. Se pare că GearBest expediază și prin Europa, o să încerc să aflu dacă fac livrări și în România și la ce costuri.

via GearBest

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep