HomeFeaturedFocusApple a vandut 13 milioane de unitati in primul weekend

Apple a vandut 13 milioane de unitati in primul weekend

Este un nou record pentru compania din Cupertino, care ne-a obișnuit cu astfel de prestații atunci când pune în vânzare cele mai recente modele de iPhone. Nu mai puțin de 13 milioane de unități de iPhone 6s și iPhone 6s Plus s-au vândut în primele trei zile, deschizând astfel perspective interesante pentru noi recorduri și pe perioade mai lungi de timp. A fost un prilej potrivit pentru Tim Cook să elogieze rezultatele companiei pe care o conduce și, aș spune eu, a făcut acest lucru pe bună dreptate. Contestat și privit cu scepticism în momentul în care a preluat șefia companiei în locul regretatului Steve Jobs, iată că Cook se dovedește a fi un urmaș demn.

“Sales for iPhone 6s and iPhone 6s Plus have been phenomenal, blowing past any previous first weekend sales results in Apple’s history. Customers’ feedback is incredible and they are loving 3D Touch and Live Photos, and we can’t wait to bring iPhone 6s and iPhone 6s Plus to customers in even more countries on October 9.”

Se vede treaba că toate eforturile fanilor au dat roade. De la camperi care și-au ocupat docili locul la coadă cu mai bine de două săptămâni înainte, la roboți care și-au reprezentat stăpânii, toți și-au adus aportul la acest nou record de vânzări stabilit de Apple.

Comunicatul oficial al companiei confirmă sosirea iPhone 6s și a versiunii Plus și în România, pe 9 octombrie.

via Business Wire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep