HomeFeaturedFocusDoua drone noi de la Overmax

Doua drone noi de la Overmax

Polonezii de la Overmax par deciși să își întărească prezența pe piața dronelor și să ofere produse pentru o gamă cât mai variată de utilizatori. În sprijinul acestei teorii vin cele două anunțuri recente pe care le-au făcut, despre două drone aflate la capetele opuse ale gamei pe care o oferă în prezent. X-Bee Drone 5.1 este cea mai performantă dronă oferită de acest producător, în timp ce Overmax X-Bee Drone 1.0 este cea mai mică și cea mai ieftină dronă din oferta lor. Vorbim despre prețuri recomadate de producător de aproximativ 150 de euro și respectiv de 27 de euro. Dacă la prima dintre ele putem găsi opțiuni și de la alte brand-uri, în ceea ce o privește pe X-Bee 1.0, este cu siguranță una dintre cele mai potrivite metode pentru un utilizator novice de a-și încerca abilitățile și de a vedea dacă are un apetit pentru un astfel de hobby.

În primul rând, în cazul ambelor produse vorbim despre forme clasice, cu patru elice (plus încă opt de rezervă, care se găsesc în cutie). X-Bee 1.0 poate zbura până la 6 minute, atât duce acumulatorul de 150 mAh, care se încarcă complet în 30 de minute. Telecomanda bate până la 40 metri iar dimensiunea produsului este de doar 10 centimetri. Da, este mică, este doar un pas intermediar spre utilizarea unei drone mai mari.

OV-X-BeeDrone-10

Cu totul altfel stă treaba cu X-Bee 5.1, care poate zbura până la 30 de minute ajutată de un acumulator mult mai potent, de 2000 mAh, telecomanda bate până la 100 de metri, înălțime de la care se pot înregistra niște clipuri video amețitoare cu ajutorul camere video de 2 megapixeli, ai slot-ului SD și ai cardului de 2 GB inclus. Drona are un diametru total de aproape 60 de centimetri, iar în cutia ei găsiți și doi acumulatori de rezervă, pe lângă cel inclus, opt elice de rezervă, patru apărătoare pentru elice, suporți pentru aterizare, șurubelniță și tot ceea ce este necesar pentru funcționarea fără probleme a dronei.

X-beeDrone_51

Trebuie doar să vă convingeți singuri dacă vă atrage o astfel de ocupație pentru timpul liber. Overmax vă oferă ocazia să faceți acest lucru în maniere diferite, în funcție de bugetul pe care sunteți dispus să îl alocați pentru un astfel de hobby.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep