HomeFeaturedFocusRuntastic Moment, o colectie de ceasuri aproape inteligente

Runtastic Moment, o colectie de ceasuri aproape inteligente

Da, produsele lansate de Runtastic în colecția Moment sunt, până la urmă, ceasuri inteligente. Însă, în același timp, sunt diferite de conceptul de smartwatch așa cum ne-am obișnuit cu el în ultima perioadă. De fapt, vorbim despre ceasuri analog care au integrate câteva funcții de monitorizare ale căror rezultate sunt sincronizate cu o aplicație dedicată. Singura interfață directă cu utilizatorul este dată de un led care are rolul de a semnaliza cât de aproape ești de realizarea unui target zilnic.

În rest, Runtastic Moment poate măsura numărul de pași efectuați, poate aproxima numărul de calorii arse, poate monitoriza somnul. Nu au senzor pentru măsurarea pulsului, însă sunt rezistente la apă, până la 100 metri și producătorul promite că în viitor, prin intermediul unui update, se va putea monitoriza și înotatul.

Unul dintre marile avantaje date de lipsa unui display este creșterea autonomiei. Runtastic se hazardează să afirme că durata de viață a unei baterii de ceas obișnuite este de 6 luni într-ul Runtastic Moment. Sună foarte bine, poate reprezenta un prim pas înspre utilizarea de wearable. Cele patru produse lansate de compania achiziționată recent de Adidas vin cu prețuri diferite. Și, ca de obicei, cel mai scump (modelul Elite, 180 dolari) arată cel mai bine. Încă odată, la ceasuri (inteligente sau nu) este o chestiune de gusturi în primul rând.

via Runtastic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep