HomeFeaturedFocusJawbone introduce monitorizarea pasiva a ritmului cardiac si auto sleep mode

Jawbone introduce monitorizarea pasiva a ritmului cardiac si auto sleep mode

jawbone

Jawbone a lansat un update de firmware pentru gama UP2, UP3 și UP4 care aduce funcțiile de monitorizare pasivă a ritmului cardiac și detecția automată a modului de somn (sleep) și odată cu acest update iese și o serie de noi culori pentru brățările Jawbone. Update-ul de firmware vine ca urmare a cererilor multiple exprimate de utilizatorii soluțiilor Jawbone.

Ca utilizator de Jawbone pot să vă spun că de foarte multe ori am uitat să activez modul de somn pe brățara UP24 și ca să fiu sincer, o funcție de monitorizare a ritmului cardiac ar fi binevenită. Văd însă că update-ul de care vorbesc nu se aplică și pentru Up24. Up3 și UP4 au deja opțiuni și senzorii necesari pentru monitorizarea ritmului cardiac, dar doar pentru momentul în care persoana se odihnește. Funcția de monitorizare pasivă va prelua automat datele de la acești senzori la fiecare 20 de minute indiferent dacă modul de somn e activat sau nu.

jawbone-inline3

În timp software-ul Jawbone va determina care sunt valorile normale pentru ritmul cardiac al utilizatorului și va ști să genereze alarme când apar deviații, treabă foarte bună pentru mulți dintre noi.

Noile funcții și update-ul de firmware pot fi accesate deja prin aplicația Jawbone de pe smartphone.

via Jawbone

 

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep