HomeEvenimenteMicrosoft lanseaza hardware nou pe 6 octombrie: noul Surface Pro si poate...

Microsoft lanseaza hardware nou pe 6 octombrie: noul Surface Pro si poate noile Lumia

Microsoft hardware event

Microsoft tocmai a anunțat că pe 6 octombrie va avea o lansare în care o să prezinte chestii interesante despre hardware-ul Windows 10. Teoretic ar trebui să ne așteptăm la noi tablete și/sau smartphone-uri, adică la noua gamă Surface Pro (că nu cred că Surface simplu o să mai aibă viitor) și noile Lumia. Până la urmă evenimentul e pe 6 octombrie, nu pe 10 octombrie așa cum s-a zvonit la finalul săptămânii trecute.

Dat fiind că Apple și-a jucat deja cartea săptămâna trecută și în final au recunoscut că Microsoft a avut dreptate când a construit Surface Pro 3, Microsoft e obligată să vină cu chestii super interesante dacă vrea să mai aibă vreo șansă în zona hardware și aici am în vedere atât partea de sisteme hibride/tablete pentru profesioniști cât mai ales zona smartphone-uri.

Am speranțe mari și sper să nu fiu dezamăgit.

Deci nu uitați: 6 octombrie de la ora 17:00 a României. Ca să nu uitați adăugați-vă în calendar evenimentul ce va fi transmis online, bineînțeles.

Detalii aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Microsoft a pierdut trenul pe mobile. Mai are o șansă pe desktop dar nici acolo nu sunt sigur. Era o vorba ca singurul lucru bun pe care Microsoft știe sa îl facă este … hardware-ul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep