HomeCloud & MobilityMicrosoft prezinta noua versiune Dynamics CRM 2016

Microsoft prezinta noua versiune Dynamics CRM 2016

crmcortanasalesflow-100613040-large

Microsoft a prezentat astăzi noua sa soluție pentru managementul relației cu clienții (Microsoft Dynamics CRM 2016) ce include îmbunătăţiri la nivel de productivitate, colectarea informaţiilor, mobilitate şi servicii pentru clienţi. Ea va fi disponibilă în trimestrul al patrulea din 2015 și promovează ideea de acces mai rapid, mai ușor și mai clar pe obiectivele setate echipelor de vânzări.

,,Atenția asupra clienților pe care Microsoft o aplică în toate ariile de lucru vine din ambiţia noastră de a reinventa productivitatea şi procesele de business”, a declarat Bob Stutz, Corporate Vice President, Microsoft Dynamics CRM. „Dynamics CRM 2016 este conceput în întregime pentru a livra toate opţiunile esenţiale într-un singur sistem integrat, cu scopul de a facilita îndeplinirea sarcinilor şi de a creşte dramatic productivitatea, pentru ca toți clienţii noştri să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru a-şi servi proprii clienţi.”

Prin Dynamics CRM 2016 va fi oferită o experiență mai bună de lucru prin noul modul Excel din suita 2016 și noi template-uri, de exemplu cele pentru automatizarea task-urilor de vânzări. Rezultatul este acela că utilizatorii vor putea folosi noile funcții direct, fără să fie nevoie să mai exporte/importe datele în Excel.

Similar, noua aplicație CRM for Outlook va permite utilizatorilor să adauge contacte și notițe direct din browser de pe PC, Mac sau smartphone.

Conform Journal of Experimental Psychology, de fiecare dată când un utilizator trece de la un program la altul sau de la o aplicaţie la alta, se pierde 40% din productivitate. Microsoft a decis să răspundă problemei cu această nouă versiune bazată pe un principiu de design care permite organizaţiilor să-şi gestioneze relația cu clienţii utilizând o singură experienţă și interfață, fără a fi nevoie de exportul datelor sau de trecerea la un alt program, reducând astfel drastic timpul de execuţie şi economisind timp prin automatizarea sarcinilor de bază. Cu ajutorul unei integrări avansate cu Excel, chiar în soluţia Dynamics CRM, completată de noi formate Excel pentru diverse sarcini, funcţii şi scenarii, utilizatorii se pot mișca acum eficient între funcţii renunţând la exportarea datelor care consumă timp şi implică procese complexe, ceea ce le permite să extindă procesele pentru clienţi cu analize simple şi familiare, în cadrul experienţei CRM. De asemenea, utilizând Dynamics CRM organizaţiile vor avea acces la documentele lor prin integrarea OneDrive for Business şi a unor opţiuni noi de generare a documentelor. Noua versiune Microsoft Dynamics CRM 2016 integrează şi funcţia Delve. Realizată de Office Graph, Delve ajută utilizatorii să-şi sporească productivitatea prin evidenţierea conţinutului cheie – care le permite agenţilor de vânzări să acceseze ușor informaţii care i-ar putea ajuta în activitatea pe care o desfăşoară, referitoare la contul pe care îl gestionează, precum prezentări şi propuneri de vânzări.

De menționat și că această nouă versiune va introduce şi abilitatea de a crea aplicaţii mobile centrate pe sarcini pentru a eficientiza și a urgenta finalizarea activităţilor aferente vânzărilor mobile.

,,Pentru majoritatea companiilor cu care Microsoft colaborează în România serviciile centrate pe clienți sunt un obiectiv strategic de business. În ajutorul implementării acestei strategii, tehnologia CRM este un factor important, centralizând toate interacțiunile companiei cu clienții acesteia, de la inițiative de marketing și segmentările aferente, trecând prin procese particularizate de vânzări până la activități specifice post-vânzări și suport clienți. Vedem investiții clare în această direcție, prin numărul tot mai mare de proiecte precum și tendința de utilizare CRM sub formă de serviciu în cloud, peste 60% dintre clienți alegând CRM Online”, declară Dan Vasile, Dynamics CRM Solution Specialist Microsoft România.

Microsoft a lansat astăzi Dynamics CRM Release Preview Guide, care cuprinde toate îmbunătăţirile, funcţiile şi opţiunile incluse în această versiune. Compania va anunţa detalii suplimentare privind îmbunătăţirile aduse în materie de mobilitate, colectarea datelor şi asistenţă în săptămânile anterioare punerii la dispoziţie a versiunii de update.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep