HomeFeaturedFocusVodafone va da gratuit Supernet 4G nelimitat!

Vodafone va da gratuit Supernet 4G nelimitat!

poza 2_giovanni chiarelli, markus lause, andrea rossini_de la stanga la dreapta

Vodafone are o veste bună pentru voi: în weekendul 12-13 septembrie toți utilizatorii serviciilor Vodafone vor putea naviga pe internet timp de două zile, gratuit și nelimitat. În imaginea de mai sus, de la stânga la dreapta îi vedem pe Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone Romania_Markus Lause, Director, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania_Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania vorbind despre cea mai mare experiența de internet gratuit din România prilejuită de împlinirea de 1 an de la lansarea Supernet™ 4G la noi.

Deci în weekendul care vine aveți liber la navigare pe internet. Și vă spun și de ce cred eu că Vodafone face treaba asta: e de fapt un experiment că să își testeze rețeaua de date (4G) și să facă niște măsurători legate de cât de mult trafic de pe mobil pot face românii într-o zi în care nu sunt la birou și nici nu sunt limitați de costuri. Probabil că rezultatele vor veni în curând sub forma unor modernizări/abonamente cu mai mult trafic.

Istoricul primului an de Supernet 4G e interesant:

“Din septembrie anul trecut, de cand am lansat Supernet™ 4G, am inregistrat cresteri semnificative. Tehnologia 4G a devenit din ce in ce mai accesibila, avem peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la reteaua noastra. Stim deja ca utilizatorii consuma din ce in ce mai multe date, dar cand ne uitam la cifre, vedem ca traficul de date creste, intr-adevar, intr-un ritm impresionant. Comparativ cu luna septembrie 2014, traficul de date in reteaua noastra a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G  a crescut de 15 ori, in aceeasi perioada. Vom continua sa furnizam clientilor nostri, prin Supernet™ 4G, cea mai buna experienta de internet mobil,” a spus Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone Romania.

Acoperirea 4G a Vodafone Romania cuprinde acum 2.500 de localitati si primele 100 de orase din tara. Totodata, reteaua 4G a Vodafone Romania acopera toate cele 41 de resedinte de judet, in proportie de 100%. In plus, acoperirea 4G+ a Vodafone Romania dispune de o implementare unica de spectru, oferind cea mai buna combinatie de viteze si acoperire indoor. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum in noua orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Galati si Ploiesti.

“Supernet™ 4G este o combinatie unica de algoritmi, tehnologii si frecvente, ce poate fi folosita in diverse scopuri. Am inceput cu viteze ridicate pentru toti clientii nostri, am continuat cu o stabilitate superioara a conexiunii de Internet, pentru streaming si browsing optimizat. Acum, Supernet™ celebreaza aceste realizari, aducandu-i pe utilizatori, in acelasi timp, pe internet. Timp de doua zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experienta Supernet™ 4G, fara costuri suplimentare si fara limite. Astfel, le multumim tuturor pentru ca sunt alaturi de noi, prin cele doua zile in care le vom oferi cea mai mare experienta de internet gratuit din Romania”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Deci dacă sunteți abonat Vodafone, dați drumul la download în weekendul care vine. Faceți trafic cât puteți de mult că e gratis Zâmbet.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep