HomeFeaturedFocusMicrosoft s-a decis sa ne spuna (semi) oficial ce e cu Lumia...

Microsoft s-a decis sa ne spuna (semi) oficial ce e cu Lumia 950

Lumia 950

Parcă Microsoft s-a săturat să mai aștepte și a zis că dacă Apple și Google au prezentat flagship-urile toamnei, de ce să nu o facă și ei? Cam asta înțeleg eu din scăparea (involuntară?) de astăzi în care putem vedea detalii despre viitoarele Lumia 950 și Lumia 950 XL, alături de Lumia 535 ce trebuiau să ne fie prezentate pe 6 octombrie.

Cineva de la Microsoft UK a avut proasta inspirație să facă vreun test ceva și a lăsat să fie publicate detaliile despre viitoarele flagship-uri. Vedem clar oferta de toamnă ce include Lumia 950 și 950 XL, cu ceva detalii hardware. Lumia 950 XL vine cu display de 5.7 inci WQHD (rezoluție de 2560 x 1440 și densitate de 515 ppi).

Lumia 950 e mai mic, cu display de 5.2 inci dar aceiași rezoluție, ceea ce îi dă posibilitatea să obțină o densitate de 565 ppi, una dintre cele mai bune de pe piața smartphone-urilor. Ambele modele vin cu o cameră foto de 20-megapixel și lentile Zeiss, 32GB pentru stocare și microSD.

Iar Windows 10 va funcționa perfect pe ele.

Treaba asta confirmă deja tot ceea ce știam despre cele două flagship-uri Microsoft Lumia 950. Oare ce mai e de știut despre ele?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep