HomeFeaturedFocusOppo R7 Lite prezentat oficial

Oppo R7 Lite prezentat oficial

Un nou membru al familie formate din Oppo R7 și Oppo R7 Plus a fost anunțat oficial de către producătorul chinez de smartphone. Este o mișcare devenită deja o rutină în industria de telefoane inteligente, ca, după lansarea unui flagship să apară o versiune care să propună un preț mai mic, dar care să atragă după el și anumite sacrificii de ordin tehnic. Până la urmă, aspectul contează foarte mult în alegerea unui smartphone și, prin această manevră, li se oferă doritorilor un telefon cu același aspect, pe care plătesc un preț mai mic.

Este și cazul lui Oppo R7 Lite, care este, de fapt, un Oppo R7 cu două modificări de natură tehnică. Ecranul, care rămâne de 5 inchi, coboară rezoluția la 720p, iar memoria RAM scade de la 3 GB la doar 2 GB. Aceste două modificări atrat un preț mai mic pentru acest terminal. Preț care în continuare mi se pare mare. Să dai undeva la 280 – 300 euro pentru un astfel de terminal nu este nicio afacere, găsești și alte variante, chiar și pe piața europeană. E drept, nici nu ieși în pierdere, prețurile pentru această configurație sunt cam pe acolo.

Oricum, ce râmâne la final este faptul că avem prețuri oficiale, chiar din partea Oppo, pentru Europa. Este un semn că au înțeles importanța unei strategii comerciale la nivel global.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep