HomeEvenimenteNightwish concerteaza in Romania in Decembrie

Nightwish concerteaza in Romania in Decembrie

Nu există pasionat de muzică rock căruia numele de Nightwish să nu îi rezoneze rapid cu metalul simfonic, un stil pe care nordicii l-au dus la perfecțiune. Tocmai de aceea, vestea că Nightwish au inclus și România în turneul de promovare al noului lor album, Endless Forms Most Beautiful, este îmbucurătoare pentru fani. Un adevărat convoi de camioane vor fi angrenate în cel mai ambițios proiect de până astăzi al formației. România este inclusă pe traseu cu un concert în București, pe 10 Decembrie, la Romexpo.

Muzica lor este inspirată de scrierile lui Tolkien și poveștile lui Stephen King, dar și de autori precum Edgar Allan Poe și Walt Whitman și poate fi descrisă ca o compoziție plină de semnificații, întunecată dar nu tristă, un film născut din muzică, o călătorie ce se regăsește în fiecare piesă.

Ei bine, această muzică va răsuna pe 10 decembrie și în București, acolo unde Arch Enemy și Amorphis, invitați pentru încălzirea atmosferei vor performa în deschiderea concertului Nightwish, aducând evenimentul de la Romexpo aproape de nivelul unui festival ideal pentru publicul fidel muzicii metal.

nightwish_bucharest-web-2015

“Endless Forms Most Beautiful”, albumul de studio cu numărul opt al celei mai cunoscute trupe de symphonic power metal, a fost lansat în Europa pe 27 martie 2015.  Este primul disc al formației cu noua solistă, Floor Jansen și alături de Troy Donockley, care a trecut de la statutul de invitat, la cel de membru cu drepturi depline. Este și primul material fără bateristul Jukka Nevelainen, care a luat o pauză de la activitatea formației din cauza insomniei cronice de care suferă, fiind nevoit să abandoneze înregistrările albumului și turneul mondial de promovare al acestuia. Astfel, partea de percuție a fost preluată de Kai Hahto, cel pe care fanii ARTmania l-au putut vedea alături de Swallow The Sun la ARTmania Festival Sibiu 2010.

ARTmania prezintă concertul din România, singurul din Europa de Sud-Est. Pentru cele mai recente detalii despre evenimentul Nightwish la București și comunicări rapide, accesați pagina de Facebook dedicată.

Biletele sunt disponibile pe site-ul dedicat evenimentului, precum și în rețelele partenere: Tomtix, Eventim și Myticket.

Ne vedem acolo! Până atunci, intrați puțin în atmosferă!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep