HomeFeaturedFocusPremiera: Samsung a adus Manualele Digitale interactive de clasa 1 si 2...

Premiera: Samsung a adus Manualele Digitale interactive de clasa 1 si 2 pe Smart TV-uri si tablete

Samsung manual digital tableta

Samsung Electronics România a marcat o premieră în peisajul IT românesc: a anunțat că manualele digitale interactive pentru întâi și a doua sunt disponibile pe Smart TV-uri Samsung din 2014 și 2015, precum și pe tablete. Vorbim despre manualele digitale de limba și literatura română, matematică și limba engleză ce sunt dezvoltate împreună cu Ascendia Design. Ele sunt acreditate de Ministerul Educației și Cercetării și vor fi disponibile gratuit începând cu luna octombrie în Smart Hub și în Galaxy Apps.

Ultimele studii ne arată nu doar că televizorul este prima alegere a utilizatorilor din România ca sursă de informare și de relaxare pentru familie, ci și că românii își doresc din ce în ce mai mult conținut educațional. Noile manuale digitale sunt atractive, interactive și reprezintă o modalitate nouă de învățat, bazându-se pe implicarea sporită a copiilor. Mai mult, temele pentru acasă se pot transformă într-o activitate plăcută, la care poate participa întreaga familie”, a spus Ana Maria Păsculescu, Head of Product Management în cadrul diviziei Consumer Electronics, Samsung Electronics România.

Consider binevenită inițiativa Samsung de a oferi accesul gratuit la aceste manuale interactive direct de pe tablete. Pe televizor sunt puțin sceptic că există o utilitate clară, dincolo de mesajul de marketing.

Din comunicatul de presă primit:

Tele­vi­zoarele inteligente le permit utiliza­to­rilor să se conecteze la internet și să ac­ce­seze de asemenea o serie de aplicații cu conținut multimedia – muzică, filme, jocuri, portaluri de știri sau conținut educațional. În prezent, sunt disponibile peste 30 de aplicații locale pe televizoarele Samsung Smart TV, tocmai pentru ca utilizatorii să își poată alege conținutul în funcție de stilul lor de viață. Samsung este lider pe piața de Smart TV din România, cu o ponderea a vânzărilor de Smart TV-uri din totalul vânzărilor de televizoare de 60%, peste media pieței, de 50%.

„În spatele acestei inițiative punctuale se află un program mai vast derulat de Samsung, atât la nivel european, cât și în România, de a susține dezvoltarea și consolidarea aptitudinilor digitale ale tinerilor. Manualele digitale pe Smart TV-uri și tablete sunt o oportunitate pentru copii și părinți de a folosi tehnologia pentru a-și dezvolta abilitățile digitale și de a dobândi noi cunoștințe care să le fie de folos pentru meseriile viitorului”, a spus Roxana Grigorean, PR Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Felicitări Samsung pentru această inițiativă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep