HomeFeaturedFocusS-a lansat primul smartwatch din portofoliul Evolio: x-Watch

S-a lansat primul smartwatch din portofoliul Evolio: x-Watch

xwatch-argintiu-pozaarhiva 1

 

Astăzi a fost lansat în România x-Watch, primul ceas inteligent din portofoliul Evolio. El este prezentat ca un ceas elegant, cu finisaje premium și poziționat ca un gadget care vine să imbunătățeasă experiența de viață și de comunicare a utilizatorului.

Ceasul vine cu un display IPS de 1.22 de inci și o rezoluție de 240×204 pixeli, are o autonomie de 2 până la 5 zile și bineînțeles, are opțiuni de personalizare a temei afișate pe ecran. x-Watch are un diametru de 46.5mm si o greutate de 50 grame.

xwatch-arginti-_poza arhiva 2

„Piaţa mondiala a dispozitivelor portabile se va tripla în următorii 5 ani, de la 10 miliarde de dolari în 2015 la 30 de miliarde in 2020 conform ultimelor estimări. În România, piaţa de ceasuri inteligente în 2015 este estimată la aproximativ 5 milioane de euro, iar în 2016 va depăşi 10 milioane de euro. Dispozitivele wearable devin din ce în ce mai populare şi în România şi ne bucurăm că am reuşit să dezvoltăm pentru piaţa locală un smartwatch fiabil, la un preţ accesibil. Este un dispozitiv la care echipa a lucrat mai mult decât am preconizat iniţial, însă acum este deja disponibil la precomandă. X-Watch se poate conecta la orice smartphone, indiferent că foloseşte sistemul de operare Android sau IOS şi oferă o experienţă superioară de comunicare şi de interacţiune”, declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.

x-Watch notifică utilizatorul în privinţa mesajelor primite, permiţând citirea acestora şi trimiterea unor răspunsuri predefinite, toate acestea direct de pe ecranul ceasului. În acelaşi timp, x-Watch dispune de o serie de funcţii ce afişează parametri importanţi pentru o viaţă mai sănătoasă: măsurarea pulsului, măsurarea paşilor şi a caloriilor consumate, reminder de sedentarism şi monitor pentru calitatea somnului.

x-Watch dispune de organizer digital cu funcţie „reminder” şi functie antifurt, avertizându-te când te-ai depărtat cu mai mult de 15 m de smartphone-ul cu care este conectat.

xwatch-argintiu_poza arhiva 3

 

Preţul recomandat de vânzare este de 399 de lei, dar în perioada de precomandă x-Watch poate fi achiziţionat la 249 de lei.

Mai multe detalii despre acest ceas o să vă dăm imediat ce avem ocazia să ne jucăm puțin cu el. Deocamdată detaliile preliminare pot fi consultate pe site-ul Evolio.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep