HomeFeaturedFocusLenovo Vibe S1, smartphone pentru selfie-uri cosmetizate

Lenovo Vibe S1, smartphone pentru selfie-uri cosmetizate

Se laudă că ar fi primul smartphone cu două camere frontale, pentu a obține selfie-uri cât mai curate și pentru a le oferi celor preocupați de acest gen de fotografie posibilitatea de a se juca cu efecte pentru un rezultat care să lase mască audiența din rețelele sociale. O cameră frontală de 8 megapixeli joacă rolul principal în realizarea autoportretelor fotografice, în timp ce o a doua cameră, de 2 megpixeli se ocupă de fundalul portretului. O adevărată armă împotriva photo bomber-ilor.

Pe lângă șmecheriile software pe care le poți face cu combinația dintre cele două camere foto frontale, telefonul este unul de bun simț. Un chipset Mediatek MT6752 cu procesor octa-core de 1,7 GHz, un display IPS full HD de 5 inchi (441 ppi), o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un acumulator de 2500 mAh și un Android 5.0 Lollipop sunt argumentele acestui smartphone. Argumente care, în lumina unui preț de aproximativ 300 dolari, încep să arate chiar bine.

Ar fi interesant ca acest smartphone să ajungă și în Europa, deși Lenovo dă semne că vrea să testeze mai întâi piețele asiatice și, probabil în funcție de rezultate, să decidă ulterior dacă și când va porni o expansiune teritorială.

via Mashable

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep