HomeFeaturedFocusAsus a prezentat la IFA ZenWatch 2

Asus a prezentat la IFA ZenWatch 2

Prea multe telefoane, este cazul să ne mai schimbăm puțin gustul cu un smartwatch. Unul destul de atractiv, prezentat de Asus. ZenWatch 2, continuatorul unei generații inaugurale pentru taiwanezi, care vine în două dimensiuni. Asus nu specifică dacă este vorba despre un ceas dedicat doamnelor, este destul de riscantă o asemenea asociere, dar propune și o versiune ceva mai mică decât la prima generație. Practic, avem un display de 1,63 inchi și 320 x 320 pixeli (la fel ca primul ZenWatch) și versiunea de doar 1,45 inchi și 280 x 280 pixeli. Automat,diferă capacitățile acumulatorilor, care sunt de 400 de mAh și respectiv de 300 mAh.

Restul detaliilor tehnice este comun și conține un chipset Qualcomm Snapdragon 400, cu procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB și o stocare internă de 4 GB. Mai avem de trecut în revistă detaliile comerciale, care includ o apariție undeva în cursul lunii octombrie dar și uimitoarele prețuri de 149 de euro pentru versiunea mai mare și 169 de euro pentru varianta mai mică. E o premieră, versiunea mai mică este mai scumpă. S-ar putea să nu fie întâmplătoare această combinație de prețuri, cred că s-ar putea să existe o explicație acolo. Dacă o vom descoperi, veți fi cei dintâi care veți afla.

Sunt voci care afirmă că și versiunea mai mică este ceva cam mare. Asta ar fi un prim argument pentru prețurile inversate ale celor două.

via TechRadar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep