HomeFeaturedFocusNexus 6P: impresionantul flasghip Huawei full metal body

Nexus 6P: impresionantul flasghip Huawei full metal body

nexus 6p_1

Știam deja tot ce era de știut despre flasghip-ul Nexus 6P (construit de Huawei) prezentat oficial în seara aceasta de către Google: că are un display de 5.7 inci, că are doar 7,3 mm grosime, că vine cu carcasă unibody din metal, că vine cu ecran WQHD Amoled. Sunt elemente care contează foarte mult pentru mulți dintre cei ce aleg să investească într-un flagship Android, mai ales dacă este din seria Nexus, adică vine cu garanția update-ului automat la mai multe versiuni Android.

Nexus 6P vine și cu difuzoare frontale stil HTC One M9, cititor de amprentă pe spate, cameră cu senzor de 12.3 MP (Sony) făcută să dea rezultate excelent în condiții de iluminare foarte slabă. După cum spune Google cam astea sunt rezultatele obținute în fața noului lansat iPhone 6S Plus (ciudat că nu au luat S6 Galaxy Edge care e cel mai cel).

12

Google prezintă Nexus 6P (făcut de Huawei) drept cel mai elegant smartphone al lor, făcut să meargă cu Android 6.0 Marshmallow și după cum zic cei de la Google, optimizarea de baterie aduce un spor de 20% în standby. bateria este de 3450 mAh (wow!) și trebuie să alimenteze un procesor Snapdragon 810 pe 64 de biți, 3GB RAM.

Nexus 6P poate fi comandat deja de astăzi din Google Play SUA cu un preț începând de la 499 USD pentru varianta de 32 GB, cea de 64 GB este la 549 USD în timp ce modelul cu 128 GB pentru stocare e la 649 USD. Noul plan de asigurare permite ca pentru 89 USD în plus să fiți siguri că dacă Nexus-ul 6P cedează, a doua zi primiți unul nou.

 

Trebuie să recunosc că Nexus 6P îmi face cu ochiul din punct de vedere al construcției și al specificațiilor. Din poze nu sunt foarte impresionat așa că aștept să îl văd și pe urmă vă pot spune ce cred despre el.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep