HomeFeaturedFocusLectie de smartphone low-budget: Doogee HomTom HT6

Lectie de smartphone low-budget: Doogee HomTom HT6

Mă fascinează din ce în ce mai mult terminalele chinezești cu prețuri sub 150 de dolari, pentru că ele dau tonul viitoarelor standarde pe care, vrând-nevrând, le vor adopta și marii producători cu timpul. Și unul dintre aceste trend-uri pe care îl văd tot mai des este legat de memoria RAM a unui telefon smart de buget redus. Cei 512 MB par să aibă soarta pecetluită. Doar în România, pe la unele brand-uri autohtone, mai rezistă cu îndârjire. Până și Coolpad Rogue, un smartphone de 50 de dolari, propune 1 GB de memorie RAM.

Doogee HomTom HT6 duce mai departe însă această trăsătură destul de importantă pentru un telefon și, în ciuda prețului de vânzare de doar 139 de dolari (valabil pentru China), propune o memorie RAM de 2 GB. Și restul specificațiilor tehnice sunt pe măsură, cei de la Doogee par a fi explorat la maxim potențialul permis de acest preț. Un chipset MediaTek MTK6735 cu procesor quad-core de 1 GHz pulsează în spatele unui display de 5,5 inchi și 720p rezoluție. Stocarea internă este de 16 GB, cuplul de camere foto este format dintr-o principală de 8 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli, ambele fiind duse, prin funcții software la 13, respectiv 5 megapixeli, iar sistemul de operare este un Android 5.1 Lollipop. Există conectivitate LTE, exista abilități dual-SIM și, poate cel mai important, acumulatorul acestui terminal are o capacitate de 6250 mAh.

Știu că am mai spus-o, dar trebuie să o repet: toate acestea pentru doar 139 dolari. Preț valabil în China, ce-i drept, dar chiar și așa, eu o consider o realizare.

Aștept cu interes o replică de la brand-urile mai celebre.

via GearBest

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep